Οι πιο ΗΟΤ μπάλες μπόουλινγκ για την νέα season!

Αυτό το καλοκαίρι η Storm εντυπωσιάζει!

Μπορεί ο Covid-19 να έχει φέρει αλλαγές στη ζωή μας αλλά η εταιρεία μας δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει τους αθλητές, για αυτό και διαθέτει στην Ελληνική αγορά και στα Βαλκάνια τα 4 καινούργια μοντέλα μπαλών μπόουλινγκ που έβγαλε στην αγορά αυτό το καλοκαίρι η Storm για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες από τον επίσημο αντιπρόσωπο, την Αφοί Σιβισίδη / Sivissidis Bros.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποίες είναι αυτές και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

1 – Μπάλα μπόουλινγκ Axiom (κλικ στη φωτογραφία)

H Axiom είναι η καινούργια solid συμμετρική μπάλα. Παρουσιάζει τον συμμετρικό πυρήνα Orbital Core  και το NeX (Nano Extreme) μπαλα μπόουλινγκ σιβισίδηςCoverstock, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση στο NRG coverstock. Το NeX Solid διαβάζει τον διάδρομο νωρίς και δεν παραιτείται από την αντίδραση στο backend. Ο πυρήνας Orbital Core έχει χαμηλό RG καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο για την πρόωρη ανάγνωση του διαδρόμου σε συνδυασμό με το NeX coverstock. Αυτή η μπάλα ταιριάζει καλύτερα σε medium και high volume λαδώματα.

 

 

 

2 – Μπάλα μπόουλινγκ Parallax (κλικ στη φωτογραφία)

Parallax η υβριδική ασύμμετρη μπάλα που ήρθε για να κερδίσει της εντυπώσεις. Το TractionX7 coverstock κάνει το ντεμπούτο Μπάλα μπόουλινγκ Σιβισίδης Parallax Stormτου στην μπάλα μπόουλινγκ Parallax.  Συνδυάστηκαν οι καλύτερες δυνατότητες των επτά πιο δημοφιλών coverstocks, λέει η Storm: Reactor ™, R2S ™, TX-16 ™, NRG ™, SPEC ™, GI-20 ™ και NeX ™. Έτσι επιτεύχθηκε η καλύτερη υφή, περισσότερο πορώδης επιφάνεια και περισσότερη κινητικότητα. Αυτός είναι ο συνδυασμός και τα οφέλη από τα πετυχημένα coverstocks που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο της Storm. Το TractionX7 επιβεβαιώνει την αντοχή του TX-16, το πίσω μέρος του R2S, και τους βραδύτερους ρυθμούς απορρόφησης λαδιού του SPEC. Με απλά λόγια, το γονίδιο της parallax έχει ευελιξία για όσο διάστημα παραμένει στην τσάντα σας.

3 – Μπάλα μπόουλινγκ Trend (κλικ στη φωτογραφία)

Πέρλα από τις λίγες!

Μπάλα μπόουλινγκ storm trend ΣιβισίδηςΣτην τελευταία συνεργασία του Jason Belmonte με την Storm παρουσίασαν τη νέα μπάλα μπόουλινγκ Storm Trend, μέρος της γραμμής High Performance της Storm Bowling. Αυτή η μπάλα συνδυάζει το πετυχημένο και δημοφιλές R2S coverstock (Hy-Road) με τον συμμετρικό πυρήνα Piston (Pro-Motion) για να προσφέρει καλύτερο Carry (χτύπημα στις κορίνες) δημιουργώντας μεγαλύτερη γωνία εισόδου στο pocket. Αυτή η μπάλα έχει μια γρήγορη απόκριση στο διάδρομο μαζί με ένα καθορισμένο σημείο αλλαγής κατεύθυνσης   ( Break Point), ανεξάρτητα από το ποσοστό των στροφών σας.

 

4 – Μπάλα μπόουλινγκ !Q TOUR NANO PEARL (κλικ στη φωτογραφία)

Αφήσαμε για το τέλος, ποια άλλη; Την καινούργια !Q.

μπάλα μπόουλινγκ sivissidisH IQ Tour Nano Pearl είναι η σύνδεση του συμμετρικού πυρήνα C3 Centripetal Control Core με ένα αποδεδειγμένο coverstock από τη βιβλιοθήκη Storm. Το coverstock είναι NRG Pearl, όπου έχει χρησιμοποιηθεί στην Virtual Gravity Nano Pearl, ενώ αυτός ο συμμετρικός πυρήνας χρησιμοποιήθηκε πιο πρόσφατα στην IQ Tour Emerald. Η IQ Tour Nano Pearl βγαίνει με 3000 Abralon φινίρισμα στην επιφάνεια, επιτρέποντάς της να ξεκινήσει δυνατά στο midlane. Ο συνδυασμός του ομαλού coverstock και ενός medium flare core (flare potential 3′-5′, diff. 0.029) προσφέρει τεράστιο ελέγχο και ισχύ που ταιριάζει καλύτερα σε μεσαία μοτίβα λαδώματος.

Δείτε τον συγκριτικό πίνακα

Manufacturer Storm Storm Storm Storm
Product Name Axiom ROLL BACK 2020 Parallax Trend IQ Tour Nano Pearl
Perfect Scale Hook Rating 220.8 236.9 234.4 217.5
Performance High Performance[8] Pro Performance[10] Pro Performance[10] High Performance[8]
Release Date 3/20/2020 8/7/2020 8/7/2020 8/7/2020
Finish Matte Polished Polished Matte
Lane Condition Medium-Heavy Medium-Heavy Medium-Heavy Medium-Heavy
Coverstock Solid Reactive Hybrid Reactive Pearl Reactive Pearl Reactive
Flare Potential 5-6″ (Medium-High) 6″+ (High) 5″-6″ (high) 3″-5″ (High)
Core Type Symmetric Asymmetric Symmetric Symmetric
Factory Finish 3000-Grit Abralon 1500 Grit 1500 Grit 3000 Grit Abralon
RG 2.48 2.52 2.52 2.49
Coverstock Name NeX TractionX7 Hybrid R2S Nano Pearl
Core Name Orbital Aeroflo Piston C3 Centripetal Control
Mass Bias Diff 0.019
Breakpoint Shape Strong Midlane Versatility Length w/Strong Backend Controllable
Storm Product Line Master Premier Signature Master
Fragrance Blueberry Muffin Funnel Cake Blueberry Orange Glaze
Differential 0.050 0.054 0.049 0.029
Ball Color Sky Blue/Navy/Slate Marine/Steel/Black Aqua/Sapphire/Teal Black Pearl
Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στην κατηγορία Νέα Προϊόντα. Αποθηκεύστε το άρθρο αντιγράφοντας το link.