Γιατί να αγοράσεις την TREND!

Η νέα μπάλα της Storm USA με όνομα “Trend” είναι το τελευταίο μοντέλο από την Belmo Signature line. Στο εσωτερικό της έχει τον συμμετρικό πυρήνα  Piston core όπως έχει και η Pro-Motion. Έχει χαμηλότερο RG και χαμηλότερο differential από το Dual-Drive weight block που είχε η Drive και η Timeless. Στην επιφάνεια της μπάλας έρχεται να δώσει το παρόν του το θρυλικό R2S Pearl Reactive coverstock με 1500 grit polished box finish.

Ίσως να έχετε αποκτήσει κάποια εμπειρία με τις προηγούμενες μπάλες της Signature line. Η Pro-motion έχει απίστευτη ισορροπία και σχήμα κίνησης που ταιριάζει σχεδόν στον οποιοδήποτε με όποια lay-out μπορείτε να φανταστείτε. Η Storm με την Trend προσπάθησε να βγάλει στην αγορά την πιο δυνατή μπάλα της Signature line. Αυτός ο πυρήνας φαινόμενο και το καλύτερο cover ever, το R2S είναι συνδυασμός που σκοτώνει! Ο jason Belmonte λέει: “You want better carry? Then you need angle into the pocket. The Trend is what you have been waiting for”. Δεν έχει σημασία με πόσα χέρια παίζεις ή πόσες στροφές βάζεις, η Trend θα σου δώσει πιο γρήγορη αντίδραση στο διάδρομο και συγκεκριμένο σταθερό σημείο του Breakpoint, όλα αυτά που χρειάζεσαι για το τέλειο χτύπημα.

Ο πυρήνας Piston φέρνει μαζί του μήνες δοκιμών σε συνδυασμό με τον καλύτερο παίκτη της εποχής μας: τον Jason Belmonte. Αναπτύχθηκε ειδικά για τη γραμμή του, το Piston Core δημιουργεί ξεχωριστά ελικοειδή τόξα που κάνουν το σχήμα ανοιχτήρι καθώς πέφτει. Μπορείτε να δείτε τα κανάλια στις πλευρές του Piston Core και τη μεγάλη ζώνη στη μέση που μετατοπίζει τη μάζα με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Το R2S είναι συνώνυμο με μερικές από τις πιο επιτυχημένες μπάλες στην πρόσφατη ιστορία όπως η Hy-Road, Frantic και η IQ Tour. Είναι γνωστή για την καθαρή κίνηση της μπάλας στο μπροστινό μέρος του διαδρόμου με μια άνευ προηγουμένου κίνηση στο backend. Η συνέπεια αυτού του coverstock στο backend και το χτύπημα είναι κάτι που πρέπει να θαυμάσετε.

 

Μπάλα μπόουλινγκ storm trend Σιβισίδης

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στην κατηγορία Αθλητικά Νέα. Αποθηκεύστε το άρθρο αντιγράφοντας το link.