Οι πιο ΗΟΤ μπάλες μπόουλινγκ για την νέα season!

Αυτό το καλοκαίρι η Storm εντυπωσιάζει!

Μπορεί ο Covid-19 να έχει φέρει αλλαγές στη ζωή μας αλλά η εταιρεία μας δεν θα σταματήσει να υποστηρίζει τους αθλητές, για αυτό και διαθέτει στην Ελληνική αγορά και στα Βαλκάνια τα 4 καινούργια μοντέλα μπαλών μπόουλινγκ που έβγαλε στην αγορά αυτό το καλοκαίρι η Storm για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες από τον επίσημο αντιπρόσωπο, την Αφοί Σιβισίδη / Sivissidis Bros.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποίες είναι αυτές και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Read more →

Bowling 10 tips, παίξε σαν επαγγελματίας!

Ο Έλληνας πρωταθλητής του bowling Βασίλης Στεφόπουλος μας αποκαλύπτει τα 10 βασικά bowling tips. “Το μπόουλινγκ είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα που κρύβει πολλά μυστικά, χρειάζεται πρόβλεψη κινήσεων, την κατάλληλη τεχνική και τακτική”. Άκουσε τον και μάθε μπόουλινγκ! Read more →

South Korea Billiard Clubs

Τα μπιλιάρδα της εταιρείας μας βρίσκονται στην αγορά της Κορέας. Εδώ θα βρείτε κάποια από τα τελευταία project της Αφοί Σιβισίδη. Οι λάτρεις του γαλλικού μπιλιάρδου θα μαγευτούν από τα όμορφα μπιλιαρδάδικα στην Κορέα. Κάντε κλικ στις φωτογραφίες.

Read more →

12ο Δωδεκανησιακό Sivissidis Bowling & Billiards

Το Δωδεκανησιακό Sivissidis Bowling Open σχεδιάστηκε πριν δώδεκα χρόνια από την εταιρεία Sivissidis, για την προώθηση των αθλημάτων του μπιλιάρδου & του Bowling. Δείτε εδώ το πού και το πότε θα γίνει φέτος το Δωδεκανησιακό. Read more →

Royal Sivissidis Open 2020

Welcome to the 1st Royal Sivissidis Open !

A common project realized by a bowling supplier and tournament organizer, the Sivissidis company and the Royal bowling center.

Royal bowling center is one of the most popular bowling sport centers in Greece and has a long tradition in tournament organization.

Sivissidis Bros. S.A. is a Greek company which has 92 years of history in sports equipment (bowling, billiards, football tables, darts e.t.c.). In their manufacturing facility of 8.000 sq.m., the company produces high quality billiard tables and several high quality bowling equipment. Moreover, they are involved in several successful sport events in the billiards and bowling industry.

Registration: www.royalsivissidisopen.com

Read more →

Love bowling

Αυτές τις μέρες #μένουμε_σπίτι για να προστατευτούμε.
Μπορούμε να δούμε πολύ Bowling, να παίξουμε στο σπίτι και να εξελίξουμε τις γνώσεις μας.
#welovebowling

Monstar Tip! ✔️

Ένα διαφορετικό πετσάκι μπιλιάρδου! Ένα καινούργιο προϊόν, το οποίο έχουν επιλέξει ήδη οι περισσότεροι μυημένοι παίχτες του γαλλικού μπιλιάρδου και πλέον ενδιαφέρει όλους τους παίκτες, για να βελτιώσουν την απόδοση τους!
Κατασκευάζεται στην Νότια Κορέα και η εταιρία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ευρώπη. ➡️Επισκεφτείτε το κατάστημα μας Γερανίου 45 στην Ομόνοια και θα βρείτε το Monstar σε 2 σκληρότητες, σε χρωμα πράσινο,καφέ και μαύρο! #sivissidis #monstar #tip #billiards

BLADE Q

BLADE Q ▪️ SHAFT CLEANER & POLISHER
☑️Εξειδικευμένο προϊόν καθαρισμού και γυαλίσματος στέκας
☑️Κατασκευασμένο από δύο φύλλα γνήσιου δέρματος
☑️Χωρίς χημικά, για συχνή χρήση, δίχως να καταστρέφει το φλές

☑️Special product, for cleaning and polishing your cue shaft
☑️2 Layers of 100% genuine leather
☑️No chemical ingredients, for frequent use, it does not damage your shaft
#sivissidis_products #bladeq #shaft_cleaner #polisher #billiard