Όροι Χρήσης

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Η Αφοι Σιβισίδη ΑΒΕΕ διαφυλάσσει σε ασφαλείς servers τα προσωπικά δεδομένα που δίνονται μέσω του https://sivissidis.gr/shop/ για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.
Δεν θα δώσει ποτέ τα στοιχεία αυτά σε τρίτους.
Δε φέρει όμως καμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής των δεδομένων αυτών.

 

Όροι Επιστροφής προϊόντων

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, η εταιρεία Αφοι Σιβισίδη ΑΒΕΕ σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μέσω του https://sivissidis.gr/shop/ στο υποκατάστημα της εταιρείας Σιβισίδη (Γερανίου 45, 104 31 Ομόνοια).

• Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

• Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

• Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής, κ.λ.π.).

• Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (210-5240842, 5240989) είτε ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα Επικοινωνίας του e-shop.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα ελέγξουν την κατάσταση του προϊόντος και θα σας ενημερώσουν για την περαιτέρω διαδικασία. Εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

Στην περίπτωση που δεν σας διευκολύνει η προσέλευση στο κατάστημά μας, τότε μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή εταιρεία μεταφορών για ογκώδη αντικείμενα.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία.

i. Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο.

ii. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε την επιθυμία σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος.
Στην περίπτωση της αλλαγής παρακαλούμε να αναφέρετε και το νέο προϊόν που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε.
Επιπλέον παρακαλούμε να μας παραθέσετε και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την όποια οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς αλλαγή ή επιστροφή.

iii. Αποστείλλετε το δέμα υπόψη του Τμήματος Επιστροφών. Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής σας επιβαρύνουν.
Επίσης, σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής του καινούργιου δέματος, επιβαρύνουν και πάλι τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει κάποιον από τους παραπάνω όρους, και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Top