Συμφωνία συνεργασίας – Εξαγορά της εταιρείας κατασκευής επιτραπέζιων ποδοσφαίρων ΤΣΙΡΠΟΣ από την ΑΦΟΙ ΣΙΒΙΣΙΔΗ ΑΒΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ –  ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΩΝ ΤΣΙΡΠΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΙ ΣΙΒΙΣΙΔΗ ΑΒΕΕ

 

Σε πείσμα των καιρών που διανύουμε και με την παγκόσμια αγορά να δοκιμάζεται, η αμιγώς ελληνική εταιρεία Αφοι Σιβισίδη Α.Β.Ε.Ε. επενδύει έμπρακτα στο κατασκευαστικό τμήμα της και προσπαθεί να συμβάλλει στη διατήρηση και ευημερία της  εγχώριας, ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας επιχειρηματικότητας.

Στο κλίμα αυτό, ανακοινώνουμε σήμερα την εξαγορά μιας ελληνικής κατασκευαστικής εταιρείας με αντικείμενο τα ποδοσφαιράκια & το μπιλιάρδο.

Έπειτα από μια πετυχημένη πορεία, η επιχείρηση Τσίρπος Γιάννης, με ιστορία 45 ετών στον ελληνικό χώρο, απορροφάται από την εταιρεία Σιβισίδη. Πλέον, τα προϊόντα της – ποδοσφαιράκια για ιδιωτική & επαγγελματική χρήση – θα παράγονται μέσα στο εργοστάσιο της Αφοι Σιβισίδη. Διατηρώντας το όνομα και το χαρακτήρα τους, αναβαθμίζουμε τα ποδοσφαιράκια Τσίρπος και προσφέρουμε ανανεωμένα μοντέλα με την υπογραφή ποιότητας κατασκευής της εταιρείας μας. Τα προϊόντα αυτά θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα εκτός από την εταιρεία μας και μέσα από το προϋπάρχον δίκτυο πωλήσεων που είχε δημιουργήσει η εταιρεία Τσίρπος.

Ο εκπρόσωπος της Αφοι Σιβισίδη, δήλωσε: μετά την εξαγορά προ δυο ετών μιας άλλης ανταγωνιστικής εταιρείας,  της Μπιλιάρδα Ελευθερίου, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ελληνική κατασκευή προϊόντων ανωτέρας ποιότητας. Συγκεκριμένα, κατόπιν της απόφασης του κου. Γιάννη Τσίρπου να παύσει την επιχειρηματική/κατασκευαστική δραστηριότητά του, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στα προϊόντα του και να συνεχίσουμε την κατασκευή και την προσφορά τους στην ελληνική αγορά. Πιστεύουμε στην εγχώρια κατασκευή , κάτι που υπηρετούμε για 94 πλέον χρόνια. Ενώ θα διατηρήσουμε την έως τώρα πετυχημένη γκάμα προϊόντων μας, πλέον εγκαινιάζουμε μια 2η γραμμή παραγωγής για τα ποδοσφαιράκια του κύριου Τσίρπου. Παράλληλα τον καλωσορίζουμε στο δυναμικό της Αφοι Σιβισίδη και προσμένουμε πως η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνδράμουν σε μια συνεργασία αμοιβαίας εκτίμησης και παραγωγικότητας.

Ο κος Γιάννης Τσίρπος δήλωσε:  είμαι εντυπωσιασμένος από τις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία Σιβισίδη στο εργοστάσιο της και νιώθω σίγουρος ότι με την τεχνική κατάρτιση και την τεχνογνωσία που διαθέτει, τα προϊόντα μου θα τύχουν της καλύτερης τεχνικής αναβάθμισης και θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα στην αγορά με τις καλύτερες δυνατόν προδιαγραφές.

 

Το Δ.Σ. της Αφοι Σιβισίδη

Στέλιος Σιβισίδης

Τάσος Σιβισίδης

Χριστίνα Σιβισίδη

Λήδα Σιβισίδη

Νικολέτα Σιβισίδη

 

 

Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στην κατηγορία Εταιρικά Νέα. Αποθηκεύστε το άρθρο αντιγράφοντας το link.